fbpx
Cashback Tng Lapar-01 smaller

PROMOSI - KEMPEN TNG Cares About YOU 2021

Terma dan Syarat

1. Tempoh kempen adalah dari 7 Jun 2021 sehingga 31 Julai 2021, atau sehingga habis ditebus.

2. Pengguna akan menikmati pulangan tunai RM5 apabila berbelanja sekurang kurangnya RM25 dalam satu transaksi di dalam aplikasi LAPAR serta membuat pembayaran melalui akaun Touch’n Go eWallet sepanjang tempoh kempen.

3. Setiap pengguna hanya layak mendapat DUA (2) Pulangan tunai sahaja setiap bulan calendar sepanjang tempoh kempen.

4. Pulangan tunai akan dikreditkan ke dalam akaun Touch’n Go eWallet pengguna dalam masa tiga (3) hari bekerja iaitu Isnin hingga Jumaat tidak termasuk cuti umum selepas tarikh transaksi yang memenuhi syarat. TNGD tidak akan membuat panggilan telefon berkenaan promosi ini.

5. Kempen ini terhad kepada 15,000 penebusan terawal sahaja. Kempen ini akan tamat apabila tempoh kempen tamat atau apabila kempen telah habis ditebus, mana-mana yang lebih awal.

6. Kod promo ini tidak boleh ditukar ganti dengan sebarang barangan lain atau wang tunai.

7. Terma dan syarat ini tertakluk kepada Terma dan Syarat Kempen Am yang boleh didapati di https://www.tngdigital.com.my/general-terms-and-conditions.html.

8. Pengguna juga tertakluk kepada Terma dan Syarat Pengguna yang boleh didapati di https://cdnweb.tngdigital.com.my/pdf/User_TnC.pdf.

9.TNGD berhak untuk menahan apa-apa manfaat dibawah perkhidmatan yang diberikan, dengan syarat atau tanpa notis kepada pengguna jika pengguna didapati melanggar Terma dan Syarat Pengguna TNGD.

10. Terma dan Syarat ini tertakluk kepada Terma dan Syarat Kempen Am yang boleh didapati di http://lapar.my/tnc/.

Lokasi Kami

Lintasan Supremasi Sdn Bhd (830090-M)

A-3-1, Northpoint Offices, Mid Valley City
No. 1, Medan Syed Putra Utara, 59200 Kuala Lumpur.

Copyright @ 2020 Lapar