fbpx
WhatsApp Image 2021-04-07 at 5.19.27 PM

PROMOSI - HARI RAYA LAPAR 2021

Terma dan Syarat

1. 1. Tempoh Kempen adalah dari 13 April 2021 sehingga 31 Mei 2021, atau sehingga habis ditebus.
2. Pengguna akan menikmati SATU (1) pulangan tunai RM5 apabila Pengguna berbelanja sekurang-kurangnya RM20 dalam satu transaksi di Lapar dan membuat pembayaran melalui akaun Touch ‘n Go eWallet sepanjang Tempoh Kempen.
3. Setiap pengguna hanya layak mendapat SATU (1) Pulangan tunai sahaja sepanjang Tempoh Kempen.
4. Pulangan tunai akan dikreditkan ke dalam akaun Touch ‘n Go eWallet pengguna dalam masa tiga (3) hari bekerja (Isnin hingga Jumaat tidak termasuk cuti umum Malaysia) selepas tarikh transaksi yang memenuhi syarat. TNGD tidak akan membuat panggilan telefon berkenaan Promosi ini.
5. Kempen ini terhad kepada 1,000 penebusan yang terawal sepanjang Tempoh Kempen. Kempen ini akan tamat apabila Tempoh Kempen tamat atau apabila Kempen telah habis ditebus, mana-mana yang lebih awal.
6. Keputusan TNGD dan peniaga-peniaga mengenai pemberian hadiah, dan/atau di setiap situasi termasuk yang mana tidak dirangkumi dalam Terma dan Syarat tersebut adalah muktamad dan mengikat semua peserta dalam Kempen ini. Tiada pertanyaan, bantahan, atau rayuan boleh dibuat atau dilayan.
7. Kempen ini tidak boleh ditukar atau digantikan dengan wang tunai.
8. Kempen ini tidak sah digunakan bersama dengan sebarang kempen, diskaun, baucar atau keistimewaan keahlian lain yang masih berjalan.
9. Pengguna hendaklah menghubungi TNGD di talian 03 5022 3888 jika Pengguna mengalami sebarang masalah.
10. Terma dan Syarat ini tertakluk kepada Terma dan Syarat Kempen Am yang boleh didapati di https://www.tngdigital.com.my/general-terms-and-conditions.html.
11. Pengguna juga tertakluk kepada Terma dan Syarat Pengguna yang boleh didapati di https://www.tngdigital.com.my/assets/pdf/user-terms-and-conditions.pdf.
12. TNGD berhak untuk menahan apa-apa manfaat di bawah perkhidmatan yang diberikan, dengan atau tanpa notis kepada pengguna jika pengguna didapati melanggar Terma dan Syarat Pengguna TNGD.

8. Terma dan Syarat ini tertakluk kepada Terma dan Syarat Kempen Am yang boleh didapati di http://lapar.my/tnc/.

Lokasi Kami

Lintasan Supremasi Sdn Bhd (830090-M)

A-3-1, Northpoint Offices, Mid Valley City
No. 1, Medan Syed Putra Utara, 59200 Kuala Lumpur.

Copyright @ 2020 Lapar